“De heer Bosscha leeft zich op bevlogen, betrokken en enthousiaste wijze in in de materie. Door zijn onafhankelijke, neutrale opstelling wint hij bovendien snel vertrouwen van zowel medewerkers als management”.
B. BleuzГ©, manager Engineering Dept.,Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha heeft zijn zaken goed geregeld en levert kwaliteit”.
S. Heisterkamp, medewerker GEO- informatie, gemeente Aalten-Dinxperloo, Aalten-Dinxperloo
“Wolter Bosscha kent onze wensen t.a.v. het softwarepakket als geen ander. Hij denkt in oplossingen en gaat net zolang door tot het pakket helemaal aan onze wensen voldoet”.
H. van Noordenburg, projectengineer afd CTO, Royal Smilde, Heerenveen
“Wij noemen Wolter Bosscha ook wel вЂ˜Mister AutoCad’. Wij maken dankbaar gebruik van al zijn kennis”.
B. Jonker, teamleider Voorbereiding, Gemeente De Waard, Bleskensgraaf
“Wolter Bosscha kent AutoCad als geen ander. Hij bezit de gave om aan niet-computermensen uit te leggen wat AutoCad inhoudt. Hij is enthousiast, correct en komt afspraken na”.
J. Oosterloo en E. Temmink, Akzo Nobel, afdeling Boorterrein, Hengelo (Ov)
“De heer Bosscha werkt nauwkeurig en betrokken, heeft veel inzet en is een goede trainer. Ons bedrijf heeft zowel groepstrainingen als individuele trainingen in AutoCAD van hem gehad”.
D. van den Burg, Struik & Hamerslag, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha is zeer nauwgezet, werkt met aanstekelijk enthousiasme en gestructureerd. Hij is voor ons zeer waardevol geweest voor het AutoCAD-werk”.
W. Heikens, Technical Manager, Albert Heijn, Zaandam
“De heer Bosscha is zeer deskundig, weet waarover het gaat en denkt mee. Hij heeft op enthousiaste wijze bij ons opleidingen verzorgd, zowel klassikaal als individueel”.
E. van Leeuwen, Manager Engineering Dept., Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)

Bosscha ICTCAD-Support
Bedrijvencentrum Legedyk
Legedyk 4, kantoorunit N
8935 DG, Leeuwarden

M +31 (0)6 248 70 456
E [email protected]

KVK Leeuwarden 01163742
BTW NL 001496356B58
Handelsregister 01163742


Facility Management

Het beheer van ruimten in gebouwen en de zich snel ontwikkelende informatietechnologische omgeving moeten continu op elkaar afgestemd worden. Belangrijk is dan om zo effectief mogelijk om te gaan met beschikbare ruimten en voorzieningen. Xref CAD-tekeningen kunnen hierin een belangrijke rol spelen en de basis vormen voor een FM-beheersysteem.

 

Werkwijze
Ik verzamel alle documenten (schema's) die aangeleverd worden door architecten, civiele constructeurs, interieurbouwers e.d. Deze input verwerk ik op samengestelde meervoudige CAD-tekeningen en -documenten.  

 

Relatie met informatietechnologie
Facility Management en Informatietechnologie zijn nauw verweven. Is deze samenhang in orde, dan vergemakkelijkt dit het onderhoud aan een gebouw en aan de elektrische c.q. werktuigbouwkundige installaties. Denk aan een Gebouw BeheerSysteem (GBS) of gebouwgebonden zaken, zoals water, gas, electra, verhuizingen en verbouwingen. Maar ook toepassingen voor de ARBO, BHV en Brandweer kunnen er profijt van hebben.