“De heer Bosscha leeft zich op bevlogen, betrokken en enthousiaste wijze in in de materie. Door zijn onafhankelijke, neutrale opstelling wint hij bovendien snel vertrouwen van zowel medewerkers als management”.
B. Bleuz�, manager Engineering Dept.,Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha heeft zijn zaken goed geregeld en levert kwaliteit”.
S. Heisterkamp, medewerker GEO- informatie, gemeente Aalten-Dinxperloo, Aalten-Dinxperloo
“Wolter Bosscha kent onze wensen t.a.v. het softwarepakket als geen ander. Hij denkt in oplossingen en gaat net zolang door tot het pakket helemaal aan onze wensen voldoet”.
H. van Noordenburg, projectengineer afd CTO, Royal Smilde, Heerenveen
“Wij noemen Wolter Bosscha ook wel �Mister AutoCad�. Wij maken dankbaar gebruik van al zijn kennis”.
B. Jonker, teamleider Voorbereiding, Gemeente De Waard, Bleskensgraaf
“Wolter Bosscha kent AutoCad als geen ander. Hij bezit de gave om aan niet-computermensen uit te leggen wat AutoCad inhoudt. Hij is enthousiast, correct en komt afspraken na”.
J. Oosterloo en E. Temmink, Akzo Nobel, afdeling Boorterrein, Hengelo (Ov)
“De heer Bosscha werkt nauwkeurig en betrokken, heeft veel inzet en is een goede trainer. Ons bedrijf heeft zowel groepstrainingen als individuele trainingen in AutoCAD van hem gehad”.
D. van den Burg, Struik & Hamerslag, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha is zeer nauwgezet, werkt met aanstekelijk enthousiasme en gestructureerd. Hij is voor ons zeer waardevol geweest voor het AutoCAD-werk”.
W. Heikens, Technical Manager, Albert Heijn, Zaandam
“De heer Bosscha is zeer deskundig, weet waarover het gaat en denkt mee. Hij heeft op enthousiaste wijze bij ons opleidingen verzorgd, zowel klassikaal als individueel”.
E. van Leeuwen, Manager Engineering Dept., Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)

Bosscha ICTCAD-Support
Bedrijvencentrum Legedyk
Legedyk 4, kantoorunit N
8935 DG, Leeuwarden

M +31 (0)6 248 70 456
E [email protected]

KVK Leeuwarden 01163742
BTW NL 001496356B58
Handelsregister 01163742


- UNDER CONSTRUCTION - Over ICTCAD-Support

Mijn achtergrond is de Besturingstechniek en Bedrijfskunde & Organisatie. Ik heb jarenlang gewerkt op de afdeling Industriële Automatisering (Elektro-Automatisering-Instrumentatie en Procestechniek) van verschillende bedrijven. Een van de taken was het in stand houden en de ontwikkeling van P&ID-schema’s (Piping and Instrument Diagram). Ik was specifiek belast met de codering van TAGsystemen op P&ID schema’s in combinatie met de Meet& Regeltechniek (M&R).

 

Ervaring
Ik werkte bij diverse advies- en ingenieursbureaus en speelde een rol bij de nieuwbouw van grotere complexen. De opkomst van CAD, ICT, GIS, Internet, Intranet e.d. heb ik vanaf het begin meegemaakt. Ik heb vele trainingen gevolgd en daarnaast veel praktijkervaring opgedaan. Circa 15 jaar heb ik doorgebracht in het ontwikkelen en toepassen van nieuwe CAD technologie op de engineeringsafdelingen. 

 

Bosscha ICTCAD-Support
Alles heeft uiteindelijk geleid tot 5 oktober 2009, toen ik besloot voor mezelf te beginnen. Ik kan mijn kennis en ervaring flexibeler bundelen en gerichter inzetten. Bovendien ben ik vrij te bepalen hoe ik zaken aanpak. Vanaf dag één loopt het goed.

 

Procesdenker
Ik functioneerde altijd al een beetje als ‘bedrijfje binnen het bedrijf’. Verder ben ik vooral procesdenker/maker/initiator. Denkend vanuit een helikopterview om meerdere lagen te kunnen overzien.  

 

Praktisch haalbaar
Ik bevind mij graag tussen de mensen op de werkvloer. De theorie is mooi, maar in de praktijk gebeurt het. Bovendien heb ik de praktijk nodig om de theorie te kunnen staven.