“De heer Bosscha leeft zich op bevlogen, betrokken en enthousiaste wijze in in de materie. Door zijn onafhankelijke, neutrale opstelling wint hij bovendien snel vertrouwen van zowel medewerkers als management”.
B. Bleuz�, manager Engineering Dept.,Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha heeft zijn zaken goed geregeld en levert kwaliteit”.
S. Heisterkamp, medewerker GEO- informatie, gemeente Aalten-Dinxperloo, Aalten-Dinxperloo
“Wolter Bosscha kent onze wensen t.a.v. het softwarepakket als geen ander. Hij denkt in oplossingen en gaat net zolang door tot het pakket helemaal aan onze wensen voldoet”.
H. van Noordenburg, projectengineer afd CTO, Royal Smilde, Heerenveen
“Wij noemen Wolter Bosscha ook wel �Mister AutoCad�. Wij maken dankbaar gebruik van al zijn kennis”.
B. Jonker, teamleider Voorbereiding, Gemeente De Waard, Bleskensgraaf
“Wolter Bosscha kent AutoCad als geen ander. Hij bezit de gave om aan niet-computermensen uit te leggen wat AutoCad inhoudt. Hij is enthousiast, correct en komt afspraken na”.
J. Oosterloo en E. Temmink, Akzo Nobel, afdeling Boorterrein, Hengelo (Ov)
“De heer Bosscha werkt nauwkeurig en betrokken, heeft veel inzet en is een goede trainer. Ons bedrijf heeft zowel groepstrainingen als individuele trainingen in AutoCAD van hem gehad”.
D. van den Burg, Struik & Hamerslag, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha is zeer nauwgezet, werkt met aanstekelijk enthousiasme en gestructureerd. Hij is voor ons zeer waardevol geweest voor het AutoCAD-werk”.
W. Heikens, Technical Manager, Albert Heijn, Zaandam
“De heer Bosscha is zeer deskundig, weet waarover het gaat en denkt mee. Hij heeft op enthousiaste wijze bij ons opleidingen verzorgd, zowel klassikaal als individueel”.
E. van Leeuwen, Manager Engineering Dept., Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)

Bosscha ICTCAD-Support
Bedrijvencentrum Legedyk
Legedyk 4, kantoorunit N
8935 DG, Leeuwarden

M +31 (0)6 248 70 456
E [email protected]

KVK Leeuwarden 01163742
BTW NL 001496356B58
Handelsregister 01163742


Specialisaties

1. Facility Management


Ik kan u assisteren bij het efficiënt omgaan met beschikbare ruimten. Alle input van architecten, civiele constructeurs e.a. krijgt u op samengestelde meervoudige CAD-tekeningen en -documenten. 

 

 

2. Gebouw- en procesgebonden infrastructuur


Ik kan voor u de technische procesdocumenten beheren door middel van P&ID-schema's. De schema's hebben een relatie met het leidingwerk en de automatisering van de machines.

 

 

3. Industriële P&ID TAG systemen


Met het vastleggen van processtromen van een productieproces krijgt u een overzicht van de codering van objecten in het veld.  

 

 

4. GEO GIS – Spatial Data Infrastructure


Met GIS krijgt u een electronisch databeheerssysteem voor het opslaan, bewerken, analyseren en tonen van alle informatie over een geografische ligging. 

 

 

5. Functioneel en Technisch Ontwerp documentbeheer


Ik bied ondersteuning en begeleiding in het beheren van documentbeheersystemen (bv EDM-systeem) en het onderdelenbeheer van objecten en installaties.