“De heer Bosscha leeft zich op bevlogen, betrokken en enthousiaste wijze in in de materie. Door zijn onafhankelijke, neutrale opstelling wint hij bovendien snel vertrouwen van zowel medewerkers als management”.
B. Bleuz�, manager Engineering Dept.,Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha heeft zijn zaken goed geregeld en levert kwaliteit”.
S. Heisterkamp, medewerker GEO- informatie, gemeente Aalten-Dinxperloo, Aalten-Dinxperloo
“Wolter Bosscha kent onze wensen t.a.v. het softwarepakket als geen ander. Hij denkt in oplossingen en gaat net zolang door tot het pakket helemaal aan onze wensen voldoet”.
H. van Noordenburg, projectengineer afd CTO, Royal Smilde, Heerenveen
“Wij noemen Wolter Bosscha ook wel �Mister AutoCad�. Wij maken dankbaar gebruik van al zijn kennis”.
B. Jonker, teamleider Voorbereiding, Gemeente De Waard, Bleskensgraaf
“Wolter Bosscha kent AutoCad als geen ander. Hij bezit de gave om aan niet-computermensen uit te leggen wat AutoCad inhoudt. Hij is enthousiast, correct en komt afspraken na”.
J. Oosterloo en E. Temmink, Akzo Nobel, afdeling Boorterrein, Hengelo (Ov)
“De heer Bosscha werkt nauwkeurig en betrokken, heeft veel inzet en is een goede trainer. Ons bedrijf heeft zowel groepstrainingen als individuele trainingen in AutoCAD van hem gehad”.
D. van den Burg, Struik & Hamerslag, Strijen (NB)
“Wolter Bosscha is zeer nauwgezet, werkt met aanstekelijk enthousiasme en gestructureerd. Hij is voor ons zeer waardevol geweest voor het AutoCAD-werk”.
W. Heikens, Technical Manager, Albert Heijn, Zaandam
“De heer Bosscha is zeer deskundig, weet waarover het gaat en denkt mee. Hij heeft op enthousiaste wijze bij ons opleidingen verzorgd, zowel klassikaal als individueel”.
E. van Leeuwen, Manager Engineering Dept., Struik & Hamerslag BV, Strijen (NB)

Bosscha ICTCAD-Support
Bedrijvencentrum Legedyk
Legedyk 4, kantoorunit N
8935 DG, Leeuwarden

M +31 (0)6 248 70 456
E [email protected]

KVK Leeuwarden 01163742
BTW NL 001496356B58
Handelsregister 01163742


Veel gestelde vragen

• Kunt u optreden als onafhankelijke derde wanneer externe tekenbureaus voor ons CAD-tekeningen maken? Wij willen graag dat u trajecten controleert en bewaakt en zaken regelt met de uitvoerder als er afwijkingen zijn.

 

• Kunt u ons helpen bij het verbeteren van het functioneel en technisch ontwerp van ons  EDM-documentbeheersysteem? 

 

• Ons waterschap wenst ondersteuning in de communicatie tussen uitvoerders en waterschap bij afwijkende CAD-configuraties (als tekeningen niet voldoen aan het gevraagde format).

 

• Als Brandweer willen wij graag een eigen, volledig ingerichte CAD-omgeving. Bij calamiteiten moeten wij direct kunnen beschikken over de juiste informatie. De tekeningen moeten daarom onderdeel zijn van een eigen documentbeheerssysteem. Aandachtspunten zijn de vertrouwelijkheid van de stukken en dat onze tekenaars tekeningen zelfstandig kunnen aanpassen.